Ervaringen

Ik heb de workshop ” Uit je hoofd, in je handen” met veel plezier en verbazing gevolgd bij Liesbeth. Tijdens de lessen maak je kennis met verschillende materialen, zoals verf, klei, collages maken of tekenen met potlood of waskrijt. Er is ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen, maar vooral om in stilte met je eigen creatie bezig te zijn. En dat levert dan verrassende kunstwerken op! Daarbij gaat het niet om mooi of lelijk, want daar verschillen meningen altijd wel over. Juist door niet na te denken, maar vanuit je gevoel met de opdracht en aanwijzingen van Liesbeth aan de slag te gaan ontstaan er creaties met jouw eigen persoonlijke verhaal. Liesbeth weet de juiste sfeer te creëren van gezelligheid, rust en respect. Een hele fijne manier om even niet te denken, maar gewoon te doen!

Ingrid

Ik heb zomaar wat gedaan en het was heerlijk!

Riet

Wat een onwijs fijne ervaring “Uit mijn hoofd, in mijn handen” zo voelde dit voor mij. In deze voor mij moeilijke periode kwam jij precies op het goede moment op mijn pad. De cursus is echt iets voor mij. Bedankt.

Ilona
Uit je hoofd, in je handen! heeft me gebracht wat ik belangrijk vind d.m.v. creeeren. Dat is met name werken met kleuren en het verhaal. De vorm komt vanzelf. Dichter bij mezelf komen vond ik een heerlijke ervaring. Dank je wel. Het geeft een fijne rust.
Kim
  • ervaringen
  • ervaringen

Heerlijk creatief bezig zijn. Het kind in je terug vinden. Ben niet zo’n type voor de stilte en ontspanning sessie maar ik heb toch genoten.

Kitty

Bedankt voor de gastvrijheid in je mooie warme woning. Ik heb de openheid van de medecursisten gewaardeerd. Je gaf daar ruimte voor. Zelf zou ik deze cursus niet opnieuw doen. Ik weet nu dat ik meer wil weten over de techniek van de verschillende werkvormen. Nu weet ik dat ik wat groter wil werken. Ook heb ik zin om in de toekomst te gaan kleien

Renee

Ik ben weer zo blij, dat er steeds meer manieren zijn om mijn gevoel zichtbaar en tastbaar te maken (ook voor anderen…) De fijne setting, de rust en sfeer, de manier waarop je de ruimte geeft om ieder zijn verhaal te laten ontstaan en te vertellen is bijzonder prettig. Het was een fijne ontdekkingsreis en jouw lessen en het samenzijn heeft me enorm geholpen in mijn proces. Als ik nu terugkijk op de eerste dingen die ik gemaakt heb en deze laatste geeft dat ook aan wat er is gebeurd, hoeveel verder ik ben gekomen, hoeveel blijer ik weer ben. Dank je wel voor deze reis!

Ingrid

Beste Liesbeth, Ik had deze workshop niet willen missen. het heeft voor een belangrijk deel bijgedragen aan mijn herstel(en zelfkennis) De kleine groep is erg prettig want dan is er voldoende ruimte voor nabespreking. Ik vond het goed georganiseerd, prettige ruimte, leuke/goede opdrachten, goede materialen, goede voorbereiding, in een woord geweldig!

Chantal

Verhelderend, inzichtgevend, creativiteit ontdekkend, veilig, in vertrouwen, respectvol. Durf op je intuitie en ingevingen te vertrouwen.

Angelika

Liesbeth, Ik heb genoten van je fijne rustige creatieve intuitieve lessen. Ik heb rust gevonden in mijzelf o.a. door deze ontspannen avonden, deze manier van creatief bezig zijn geeft veel rust. Leuk dat elke avond ook heel verschillend was. De rustige uitstraling van Liesbeth was ook erg prettig en de rust tijdens de les, weinig praten , was ontspannend en maakte dat je bij jezelf kon blijven. ik vond het kleien erg leuk en met de stippen schilderen vond ik heel prettig om te doen. Bedankt voor alle mooie lessen.

Marion

Het heeft mij een bepaalde rust en ruimte in mijn hoofd gegeven, Sommige gesprekken waren voor mij waardevol en gaven stof tot nadenken. Alle opdrachten vond ik leuk en leerzaam. Werken met klei was mijn favoriet, ik ga er zeker zelf nog mee verder.

Erica

Bedankt voor de heerlijke knutselavonden. De rustige muziek is top., de collageopdracht vond ik het fijnste voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ramona