Over mij

Mijn naam is Liesbeth Bos (Utrecht 1962), ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en sinds kort een kleinkind. Ik heb sinds 1986 als beeldend kunstenaar, intuïtief beelden gemaakt in keramiek. En ik geef sinds 2011 keramiekles in Voorschoten. Sinds 2016 ben ik ook kunstzinnig dynamisch coach.

Wat ik heb geleerd als kunstenaar en kunstzinnig dynamisch coach, heb ik samengevoegd tot de workshopserie uit je hoofd, in je handen! In oktober 2019 ben ik van start gegaan met 2 groepen deelnemers. Met veel plezier en overtuiging begeleid ik de workshops en ik merk dat het ook in goede aarde valt bij de deelnemers. Ze knapten er echt van op, voelden zich rustiger, etc.

Deze workshopserie in groepsverband brengt je weer bij jezelf. Als je liever individueel gecoacht wilt worden kijk dan bij kunstzinnig dynamisch coachen.

Opleiding

  • Vwo, De Nassau, scholengemeenschap, Breda ,1981
  • Leraren opleiding ZWN, Handvaardigheid en Textiele werkvormen, Delft, 1986
  • Hogeschool voor de kunsten, Amsterdam ,1988
  • Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Kleine Tiki, Breda, 2016
Liesbeth

Mijn missie is mensen door kunstzinnigheid bij zichzelf te brengen.

“Ik geloof als beeldend kunstenaar en kunstzinnig dynamisch coach in de helende kracht van kunstzinnig werk. Puur vanuit je gevoel, werken met bijv. klei of verf. Het gaat er daarbij om je open te stellen en verbinding te maken met je innerlijk weten en te vertrouwen op de informatie die dan vrij komt. Het brengt je uiteindelijk bij jouw kracht, je eigen stralende zon.”

Kunstzinnig dynamisch coachen

Kunstzinnig dynamisch coachen is een unieke manier van coachen waarbij gebruik wordt gemaakt van beeldende werkstukken om zicht te krijgen op wat er bij jou speelt. Een beeld is vaak krachtiger dan woorden en komt binnen via je hart en gevoel.

Samen gaan we op zoek naar een antwoord op jouw hulpvraag. Dat doen we o met afwisselende activiteiten: in beweging met verschillende werkvormen passend bij jouw situatie. Bij kunstzinnig werk gaat het om jouw spontane uiting met onder andere verf, krijt papier of klei. De door jouw gemaakte werkstukken en de betekenis die deze voor jou hebben helpen je in jouw proces. Je krijgt ook opdrachten mee om thuis uit te voeren die we dan de volgende keer bekijken. Kijkend naar en pratend over deze werkstukken krijg je duidelijkheid over jouw situatie.

Het kan je bewust maken van drijfveren, gedrag, wensen of wat dan ook dat bij jou speelt. Het doel is veranderingsprocessen op gang te brengen die jou dichter brengen bij jezelf en jouw kracht.

verfstreep

Voor wie?

Als kunstzinnig dynamisch coach richt ik me op het begeleiden van individuele volwassenen. We gaan samen aan de slag met als doel veranderingen te bewerkstelligen. Wat kan zoal aanleiding zijn om je kunstzinnig dynamisch te laten coachen?

Ervaar jij stress van zoveel moeten dat je het niet meer bij kunt houden? Heb je moeite om keuzes te maken? Kun je je moeilijk concentreren? Blijf je maar doorgaan omdat het nou eenmaal moet? Ben je voortdurend moe en blijft je hoofd maar door gaan met piekeren?
Dan ben je mogelijk overspannen en op weg om burn-out te raken. Of is het al zo ver…

Vind je het fijner om een op een gecoacht te worden met een op jouw toegesneden programma en aanpak dan is dit iets voor jou.

Hoe en wat

Eerst kun je vrijblijvend een uur kennis maken. We kijken naar jouw vraag en we kijken of het klikt tussen ons. We doen een oefening om je een idee te geven. Als het goed voelt maken we een afspraak voor een coachings sessie of coachingstraject , al naar gelang jouw vraag en behoefte. Om de week plannen we een sessie waarin naast ontspanningsoefeningen, diverse werkvormen en gesprek thuis horen. Ook krijg je opdrachten mee om thuis te doen. We bespreken die uitgevoerde opdrachten dan de volgende sessie. Er wordt op jouw maat gewerkt en in overleg het aantal sessies bepaald.

Kosten: 90 euro per sessie van 1,5 uur inclusief materiaal.
Plaats: Delftsestraatweg 8 , Pijnacker

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden voor een individuele coaching sessie? Neem dan per mail via info@liesbethbos.nl of telefonisch via 06-48549502 contact op.