Hoe helpt dit jou?

We hebben geleerd om met denken tot kennis en beslissingen te komen en dat is ook prima. Maar soms blijf je hangen in afwegen… Voelen kan helpen om sneller en beter te beslissen.

Het denken/de ratio heeft in onze maatschappij een (te) grote rol gekregen. Herken je dat het denken alsmaar doorgaat en geen rekening houdt met jouw grenzen? Ik kan altijd meer bedenken dan er in mijn dag past. Dat heeft een grote rol gespeeld in het ontstaan van mijn burn-out. Voelen bleek de sleutel tot mijn herstel!

Ik ga ervan uit dat in jouw lichaam of ziel alle wezenlijke informatie die jij nodig hebt in jouw leven aanwezig is. Je kunt contact maken met deze bron van innerlijk weten. Door je goed af te stemmen op jezelf kun je door voelen of ‘luisteren’ weten wat voor jou goed is om te doen. Rusten of doorgaan bv, iets eten, iemand bellen, dit heb ik nodig enz. Als je dat nog nooit hebt gedaan of ervaren, kun je jezelf daarin trainen. Door er mee aan de slag te gaan.

workshop

De workshopserie Uit je hoofd, in je handen! helpt je om te leren je gevoel te volgen.

  • Kiezen wordt makkelijker en de keuzes passen beter bij jou

  • Je weet ineens hoe iets moet en komt soms tot verrassende oplossingen

  • Je kent je grenzen beter

  • Je houdt contact met wat voor jou echt belangrijk is

  • Je wordt ‘gewaarschuwd’ als iets niet klopt, je voelt het

  • Je herkent of iets of iemand bij je past

  • Je leven gaat meer stromen

boetseerklei

Ben je benieuwd wat dat jou kan brengen?

Kom dan naar de workshopserie Uit je hoofd, in je handen!

Daar oefenen we met het luisteren naar en volgen van ons gevoel. We doen dat op een veilige manier met creatief werk. Dan ga je creëren helemaal vanuit jezelf, dat is waar het om gaat. Als dit je goed bevalt kun je in je dagelijks leven ook je gevoel gaan volgen. Dit gaat je rust, ontspanning, bewustzijn en inspiratie opleveren kom het ervaren en meld je aan.